Bagt kartoffel med baked beans
Da jeg boede i London, i mine unge dage, spiste jeg ofte jacket potato with cheese and beans. Når min veninde og jeg havde fri fra job, tog vi på shopping, og spiste ofte frokost på små caféer i sidegaderne i Londons midte. Jeg er ret vild med baked beans, og denne blanding er simpelthen så lækker.
Til en person
1 kartoffel
1 dåse baked beans
1 spsk revet cheddarost
1 spsk olivenolie
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Rengør kartoflen og brug en gaffel til at lave små huller i det øverste af kartoflen.
- Pensl kartoflen med olivenolie.
- Put kartoflen i ovnen, og bag den i ca. 1,5 time. Når den er færdig, er skinnet gylden brunt og sprødt.
- Varm bønnerne i ca. 3 til 5 minutter.
- Åben kartoflen og fyld den med de varme bønner.
- Gratiner med cheddarost
Serveres med en skål lækker blandet salat.
Sensemodellen
Håndfuld 1 + 2 – En skål blandet salat
Håndfuld 3 – Baked beans
Håndfuld 4 – Kartoffel
Fedt – Olie og cheddarost
Mælkeprodukt –
Smagsforstærkere:
/Janni
Ingen kommentarer endnu