The Bucket List

Bagt kartoffel med baked beans

Da jeg boede i London, i mine unge dage, spiste jeg ofte jacket potato with cheese and beans. Når min veninde og jeg havde fri fra job, tog vi på shopping, og spiste ofte frokost på små caféer i sidegaderne i Londons midte. Jeg er ret vild med baked beans, og denne blanding er simpelthen så lækker.

Til en person

1 kartoffel

1 dåse baked beans

1 spsk revet cheddarost

1 spsk olivenolie

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Rengør kartoflen og brug en gaffel til at lave små huller i det øverste af kartoflen.
  • Pensl kartoflen med olivenolie.
  • Put kartoflen i ovnen, og bag den i ca. 1,5 time. Når den er færdig, er skinnet gylden brunt og sprødt.
  • Varm bønnerne i ca. 3 til 5 minutter.
  • Åben kartoflen og fyld den med de varme bønner.
  • Gratiner med cheddarost

Serveres med en skål lækker blandet salat.

Sensemodellen

Håndfuld 1 + 2 – En skål blandet salat

Håndfuld 3 – Baked beans

Håndfuld 4 – Kartoffel

Fedt – Olie og cheddarost

Mælkeprodukt –

Smagsforstærkere:

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Bucket List