Himmelbjerget ved Silkeborg - Gratis glæder for børn #6

Boghandleraften hos Lindhardt & Ringhof

// Reklame //

Endnu en dejlig og informationsrig aften i bogens navn som blev afholdt af Lindhardt & Ringhof, og foregik hos Centralværkstedet i Aarhus.

Første dame på scenen var Sissel-Jo Gazan, som til dagligt bor i Berlin. Hun kommer med bogen Blækhat, som foregår både i Berlin og Aarhus. Begge er hendes hjembyer. Bogen handler om street art i Aarhus, og har nogle selvbiografiske elementer.

img_3226

Endnu en kage/bagedystvinder, en kagebog og masse af kage. Micki Cheng er på vej med en lækker kage/bagebog, og den er fyldt med smukke og lækre billeder. Bogen hedder Mickis kager.

img_3276

Nøøjjj en kage. Jeg er ikke storfavorit af kager, men denne smagte himmelsk. Noget ala sandkage med kokos, flødeskum, og nogle røde bær. Og så var den utrolig lækker og svampet. Jeg bager aldrig, men det bliver der helt sikkert lavet om på nu. Denne kage må jeg bare smage igen.

Sikke et kagebord. Jeg er vild med de smukke farver.

Jeg er stor fan af Leif Davidsen, og har læst en del af hans bøger. Hans nye bog Ravnens rede har 24 kapitler, og er ret oplagt som en julebog, men man kan selvfølgelig også læse den resten af året. Det er en uhyggelig gotisk fortælling, og som Leif sagde, så skal den læses med en voksen, altså en voksen på hans egen alder (haha)

Meget interessant med denne bog fra Geo. Hvad så nu, handler om hans liv efter 2 x kræft, hvor alt har forandret sig. Både familien og hans job på de skrå brædder. Det hele har resulteret i en skilsmisse, men heldigvis skal Geo giftes igen, og det er på lørdag. Hurra for Geo.

Ludermanifestet er bogen, som er skrevet af bl.a. denne kvinde Louise Kjølsen. Jeg er ikke så vild med titlen, men det giver bestemt mening, når man ved hvad bogen handler om. Sammen med hendes to veninder giver de deres bud på, hvorfor mænd ikke skal kalde kvinder for Luder, eller hvorfor de ikke skal rage en kvinde på røven, fordi hun er klædt, som hun er. Kan du genkende Louise? Hun er nemlig Danmarks Twerk-dronning. Helt klart en meget interessant bog.

Steffen Jacobsens nye bog Da blev jeg døden har været 10 år undervejs, og er så gennemresearchet, at han glæder sig til at skrive en ny bog, der bare kræver lidt fantasi. Steffen har et bijob som kirurger.

Joakim Jakobsen er manden bag den kæmpe store Tour De France bog. Nu spiller han i en lidt anden boldgade. Hans nye bog Ord der formede Danmark handler om hvor alle de kendte ord og vendinger kommer fra, og hvem der sagde dem.

Gud hvor jeg grinede af Søren Ryge. Han har nu skrevet en hundebog, altså sådan en om at gå tur og hvad man ellers gør med sin hund. Hans begejstring og fortælleevne sad lige i skabet. Han havde fået kæmpe respons på en TV program, som bare handlede om ham og hans hund, så hvorfor ikke en bog. Et liv med hund hedder bogen, og den mener han selvfølgelig, at alle hundeejere bør have.

Skøn og meget begivenhedsrig aften. Mange af disse bøger ville ikke have gjort det store indtryk på mig, hvis ikke forfatterne selv havde fortalt om dem. Så igen, det er så vigtigt og helt fantastisk med disse arrangementer.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Himmelbjerget ved Silkeborg - Gratis glæder for børn #6