Step up & træningsplan uge 38

Boghandleraften med People’s Press

// Reklame //

I går aftes havde People´s Press inviteret til boghandleraften på Handelsfagskolen i Skåde.

Aftenens program bød på Sara Blædel, Tor Nørretranders, Liv Martine Hansen & Simone Thorup Eriksen, Peter Graae, Janni Ree & Jimmy Bro Støvring og Peter Wohlleben. Et lækkert program må man sige og selvfølgelig lækkert mad.

Første dame på banen var Sara Blædel. Gud hvor var hun dygtig, fantastisk og dejlig. Jeg har læst alle hendes bøger (jeg elsker Louise Rick), og glæder mig nu til Ilkas arv. Nummer to i den nye serie som er en trilogi. Ilka finder langsomt ud af, hvorfor faderen forlad hende, og aldrig gav lyd fra sig igen. Det bliver så spændende, og jeg kan næsten ikke vente.

fullsizerender-kopi
Næste forfatter var Tor Nørretranders. Jeg har aldrig læst noget af ham. Han var spændende og sjov at høre på, og jeg er sikker på, at hans kommende bog er ret interessant. Den hedder ‘Se frem’, og handler om at løse klodens kriser, så livet kan gives videre med nyt liv. Altså se fremad.

fullsizerender

Så kom disse to smukke unger damer på. Liv vandt Bagedysten i 2015, og Simone er tegner, og har bla. tegnet tegningerne til min yndlings barnets bog. De to har lavet et samarbejde, om den fineste kagebog, fyldt med fine tegninger. Kagetid hedder bogen, og henvender sig til mor og datter, som har lyst til at bage en lækker, men nem kage. Ingredienslisten er derfor kort, så det bliver overskueligt, især for den travle mor. Det er en virkelig smuk bog.

img_3166

Så var der lige pause, og jeg er jo forfatterfan 🙂

Og igen…

fullsizerender-4

Disse lækre kager var bagt af Liv Martine.

Peter Graae. Han kendte jeg ikke, men han er journalist. Hans bog hedder ‘Bad Company’, og handler om den 44 årig familiefar, som pludselig siger sit chefjob op, og melder sig ind i en støttegruppe til Bandidos. Peter er den eneste, der nogenside har fået en sådan historie om en ex-bandidos. Peters histore var utrolig spændende, og jeg glæder mig også til at læse denne bog.

img_3217

Janni Ree blev i sidste øjeblik forsinket. Det var drønærgerligt, men heldigvis var Jimmy Bro Støvring til stede, som har skrevet hendes bog. Han kunne fortælle nogle alvorlige men også saftige historier. Ikke kun om Janni, men også om hende omgangskreds. Denne bog bliver jeg også nød til at læse, efter den cliffhanger han sluttede af med.

b

Sidste mand på scenen var tyskeren Peter Wohlleben, som har skrevet træernes hemmelige liv. Nu kommer han med dyrenes hemmelige liv. I al hemmelighed har jeg tænkt, at det var nogle vildt mærkelige bøger. Altså træernes hemmelige liv. Men trods det har bogen jo solgt fantastisk. Og efter at have hørt ham i går har jeg nu lyst til at læse hans bøger. Mærkeligt som man kan ændre mening, men det er jo det, sådan nogle arrangementer kan gøre ved en.

Jeg elsker disse arrangementer. Den begejstring forfatterne fortæller med, når de fortæller om deres bøger, er så vigtig, når man skal sælge deres bøger bagefter. For begejstringen smitter af, i form af at man får lyst til at læse deres bøger, og til at man også får lyst til at sælge deres bøger. Så det er helt klart en Win Win.

Og så er jeg iøvrigt ret pjattet med Forlaget People´s Press.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Step up & træningsplan uge 38