En lille bog om Blixen af Sune De Souza Schmidt-Madsen

Hvor ofte skal du..

Tænker du sommetider på, hvor ofte du skal udskifte dine barberblade, tandbørste eller mascara? Det gør jeg nemlig. Det er lidt svært at regne ud, hvor lang tid tingene holder, eller hvornår de skal smides ud. Nogle gange står der en udløbsdato på, og andre gange gør der ikke. Jeg har nu lavet en liste, i tilfælde af at du tænker over, hvor ofte du skal smide noget ud.

1

Udskift dine barberblade: Det er der mange bud på. De fleste websider siger efter 5 til 10 gange, eller så snart du mærker, at bladet er lidt sløvt.

Tandbørste: Ifølge min tandlæge skal du udskifte din tandbørste hver 2. til 3. måned.

Mascara: Man bør udskifte sin mascare hver 4. måned, efter hvad jeg fandt på nettet. Nogle øjenlæger anbefaler dog, at man udskifter allerede efter 3 måneder.

Læbestift: Flere hjemmesider siger, at læbestifter kan holde i 1 til 2 år, men lip gloss holder kun 6 måneder.

Foundation: De fleste kan holde i op til 12 måneder, hvis du ikke har fingerne nede i produktet.

Makeupbørster: Det jeg kunne finde på makeupbørster, siger hver 1-4 år, alt efter hvor meget du bruger dem. Det skal dog lige nævnes, at det er vigtigt at rengøre dem hver uge.

Beautyblenders: For at få de bedste resultater skal du udskifte din beautyblender hver 2. til 3. måned.

Konjac sponge: Skal udskiftes ca. 1. til 3. måneder, eller når den begynder at revne.

Jeg er nu nysgerrig efter at vide, om du vil tilføje noget til listen. Husk at vær obs på alle de ting du har i dit hjem, badeværelse, i toilettasken og makeuptasken for sidste udløbsdato. Får du ikke renset eller udskiftet dine produkter, ophobes der en masse bakterier, hvilket kan gå ud over både din hud og dit syn.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille bog om Blixen af Sune De Souza Schmidt-Madsen