#Girlboss af Sophia Amoruso

Majbøger

Majbøger byder på en bred vifte af skønheder. De ligger alle indenfor emner, som jeg holder af. Kærlighed, gys, nærvær og sundt indeklima. Jeg glæder mig til disse nye læseoplevelser.

Hverdagsglæde af Lisbeth Fruensgaard fra Turbine

Hverdagen flyer afsted, og lige nu er jeg i en periode, hvor jeg tænker rigtig meget over, hvor hurtig tiden går. Hvordan stopper man op, og bliver mere opmærksom på den daglige glæde, og hvordan bliver man mere nærværende? Det håber jeg, at denne lille smukke lyserøde sag kan give nogle fif til.

Skrøbelige skønhed af Amy Harmon fra Lovebooks

Det er afslappende at læse kærlighedsbøger, og jeg har en stor kærlighed for dem. De flytter mig til en anden verden. En verden fuld af lykke, hvor kun betydningsfulde ting er vigtige. Jeg kan slet ikke få nok af al den kærlighed.

Kaninjægeren af Lars Kepler fra Gyldendal

Sjette bind i serien om Joona Linna. Jeg er meget spændt. Jeg er vild med denne serie. Problemet er bare, at den er lidt for uhyggelig, og nogle gange tør jeg ikke læse videre, slet ikke hvis der er mørkt.

Luftrensende stueplanter af Dr. B.C. Wolverton fra Turbine

Jeg har en evne til at få mine planter til at død ret hurtigt. I perioder har vi overhovedet ingen planter, fordi jeg giver op. Så vander jeg for lidt, så vander jeg for meget. Eller så er det sollyset, der er for lidt eller for meget. Jeg håber denne bog, kan lærer mig lidt om hvilke planter, der passer til mit hjem, giver ilt, og renser luften.

Har du læst nogle af bøgerne, og kan de anbefales?

Se aprilbøger her.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Girlboss af Sophia Amoruso