Håndstand med knætræk

Som du ser mig af Cora Carmack

Dette er 3. bog i “Losing it” serien. Den første var ret go, den anden var lidt bedre, og denne bog er endnu bedre, hvis det overhovedet er muligt.

Til at starte med kunne jeg ikke finde ud af, hvor Kelsey hørte til i serien, men selvfølgelig er hun bedste veninde med Bliss fra Losing it #1.

bog-2

Kelsey er på sit livs rejse rundt i Europa efter endt universitetsuddannelse. Med faderens kreditkort på lommen og en masse drinks, vilde fester og sex, håber hun at glemme lidt af sin fortid. Hun drømmer om at finde finde sig selv, og finde ud af hvor hun virkelig hører til.

Så møder hun Jackson Hunt. Han er så lækker, at Kelsey næsten ikke kan holde det ud. Han dukker tilfældigt op, på de steder hvor hun befinder sig, og til sidst overtaler han hende til at tage med på eventyr. Han beder om en uge af hendes tid, og med denne uge vil han giver hende oplevelse, og hjælpe hende med at finde et sted hvor hun føler sig hjemme.

Han fortsatte: “Svar mig på det her. Bortset fra, at du er et andet sted med andre mennesker, har du så gjort noget drastisk anderledes i forhold til, hvad du ville gøre hjemme?” Jeg sank. Og jeg var nød til at pakke stoltheden væk og indrømme: “Ikke rigtigt. Ikke medmindre vi tæller i dag med.” Han smilede. “De bedste ting i livet er dem, vi ikke kan planlægge. Og det er meget sværere at finde lykken, hvis du kun søger ét sted.

Hun kan mærke, at Hunt er tiltrukket af hende, men han trækker sig hele tiden væk, hvilket frustrerer hende meget. Alt imens hun tænker på sex med Hunt, og prøver at finde sig selv, går det op for hende, at hun intet ved om ham.

bog

Spændingerne mellem Hunt og Kelsey opbygges gennem hele bogen, og er så intens, at jeg næsten kan mærke de antændte gnister på siderne. Jeg er vild med deres personlige historier, som langsomt arbejder sig frem med blod, sved og tåre. Forfatterinden skriver så forførende, at jeg ønskede mig med på eventyret, og at jeg var lidt yngre 🙂

Det som jeg elsker, ved denne serie er, at vi i første bog hører om Bliss, som er hovedpersonen, og hendes ven Cade og veninde Kelsey. Nummer 2 bog er tilegnet Cade, og her er Bliss og Kelsey bipersoner. 3. og sidste bog er Kelseys, og Bliss er biperson.

Når man elsker bøgerne, er det fedt, at historien ikke ender efter en bog, men at man lige får et lille glimt af de andre hovedpersoner igen. ‘Anna og det franske kys’-serien er skrevet på samme måde, og det er jeg ret vild med.

Som du ser mig af Cora Carmack ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Håndstand med knætræk