Træningsplan uge 40

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i oktober

Sidste måneds ‘5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre‘ gik godt. Jeg fik købt lækre proteinsnacks i Sund og Stærk i Randers. Jeg havde Luca med, så mens vi gik, spillede hun Pokemon Go. Jeg gennemførte også min hjemme-spa-dag, hvilket var helt fantastisk. Det skal jeg absolut gøre noget oftere, og anbefaler det varmt til alle. Desværre gik min middag på Blicher i Randers med mine veninder i vasken. Min ansigtsbehandling hos Askepot Skønhedsklinik er bestilt, men bliver først i denne måned.

himlen

Oktober bliver stille og roligt koldere, og de smukke efterårsfarver springer frem. Det er sidste måned, før det går løs med julehandlen på mit arbejde, så jeg har brug for at lade op. Derfor kommer oktober til at handle meget om hygge og familie.

kbh

  1. Holde efterårsferie med min familie. √
  2. En weekend i sommerhus i Saltum med min familie. √
  3. Få indrettet vores nyistandsatte køkken. √
  4. En tur til Creative Looks og få styr på lokkerne. √
  5. En hyggedag i København med min mand.

Hvad går du og drømmer om, at der skal ske i oktober måned?

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsplan uge 40