Oktoberbøger

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i oktober

Efteråret har ramt for alvor, og oktober måned har masser at byd på. Jeg glæder mig meget til en efterårsferie i København, og ikke mindst Halloween med masser af uhyggelig hygge. Derfor bliver den kommende tid fyldt med perlerier, bagning, halloweenpynt og masser af hygge.

Det var en fantastisk personalefest Grundfos holdt for sine medarbejdere. Alt var i top. Transport, mad, drikke og toiletter. Ingen ventetid nogle af stederne, og maden plus underholdning var mega godt. Anders Breinholt har vært.

Vi nåede ikke i Bazar Vest i Aarhus, men har det helt sikkert tilgode.

Ternet Ninja 2 var fantastisk. Bestemt lige så sjov, pinlig og underholdende som etteren. Har du ikke set den, kan den anbefales. Jeg glemte, at klikke et par billeder i biffen derfor bøgerne.

Vi nåede lige i Djurs Sommerland, inden de lukkede ned for at gøre klar til Halloween. Det gik fint trods dårlig ankel. Og nu glæder vi os til efterårsferien, hvor vi vender tilbage til en Halloweenpyntet park.

Jeg øver mig stadig i at ligge i sengen kl.22.30. Det kræver lidt tilvænning, men det går rimeligt ok indtil videre. Jeg kan også mærke, at jeg er mere frisk næste morgen, når det lykkedes.

I oktober måned vil jeg følgende…

  • Til København og holde efterårsferie.
  • På inspirationstur til Ikea.
  • På La Glace og spise lækker kage.
  • Besøge Guinness world records museum.
  • Lave diverse Halloween aktiviteter som her.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i oktober måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktoberbøger