Madplan uge 32

Stå på hænder

Da jeg var teenager, stod jeg altid på hænder. Det var pærenemt. Jeg gjorde det til idræt, håndbold og i fritiden. Så da jeg skulle prøve det for en måned siden, troede jeg selvfølgelig, at det var lige til. Der skulle tre eller fire forsøg til, før røven overhovedet ville med op. Det havde jeg ikke lige regnet med. Det er vildt svært. Nu er jeg kommet så langt, at jeg kommer op første gang, næsten hver gang.

fitnes

Når man står på hænder, er hovedet nedad i en stabil og lodret position. Benene og armene holdes strakte og hænderne holdes i cirka skulderbredde. Det kræver stor styrke og mobilitet i især håndled og skuldre, men vil med den rette træning opbygge både balance og koordination.

Hoften skal være lige over skulderne. Skulderne skal være lige over hænderne. Der skal altså være en helt lige linje fra hænder og helt op til tæerne. Husk opspændet i hele kroppen. Spænd i ballerne. Samle benene og peg fødderne opad.

Når jeg kan komme op første gang – hver gang, skal der øves lidt på teknikken.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 32