Som stjernerne står

Cannelloni med svampefyld

Cannelloni er et fladt rektangulært pasta, der er rullet op og fyldt med en blanding af ricottaost, spinat og noget kød. Det er som regel serveret med en rød sauce.

Her kommer opskriften til 3 personer i vegetar og low carb udgaven som min mor laver den. Den smager overraskende godt. Så du bliver simpelthen nød til at prøve den.

æg

Pastaruller: 200 g. flødeost, 7 æg, 25 g. Husk (loppefrøskaller)

Fyld: 500 g. champignon, 1/4 l. piskefløde, salt, peber, citronsaft, jævning.

Sovs: 30 g. smør, 3 spsk. mel, lidt fløde, 1/2 pose revet ost, salt, peber

Start med at lave pastapladerne. Blend flødeost, æg og loppefrøskaller til en jævn masse og lad den stå 10 minutter, så loppefrøskallerne kan suge væske til sig og samle dejen. Forvarm ovnen til 130 grader varmluft eller 150 grader almindelig ovn.

Smør dejen ud på to bageplader beklædt med bagepapir. Afhængig af dejens tykkelse kan du bruge et stykke bagepapir oven på til at fordele den – hvis den er mere tyndtflydende, er det måske nok med en dejskraber. Bag i ca. 15 minutter, og lad køle af, mens du laver resten.

Steg champignonerne på panden i ca. 10 minutter. Tilsæt fløde og smag til med krydderierne. Steg videre i yderligere 10. minutter.

Pisk smør og mel sammen. Tilsæt fløde og revet ost. Fortsæt til konsistensen er en flydende masse, og smag til med krydderier.

Kom fyldet på pastapladerne og rul dem sammen som rør. Kom lidt at ostesovsen i bunden af et ovnfastfad og læg rørene over. Hæld resten af ostesovsen over , drys med revet ost og bag cannellonierne ved 200 grader i 25. minutter.

Serveres med en god tomatsalat.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Som stjernerne står