Det går ikke så godt

Go Green

Den smukke grønne farve er en af de helt store trends her til vinter, og er et must til din bolig. Det gælder ikke kun om at få den naturlige farve indendørs ved hjælp af planter, nu skal du også have fat i de grønne pynteting. 

Grøn2

Jeg har været vild med grøn det sidste års tid, og har en del pynteting i farven.

Sofapuderne er Hay og bøgerne fra Arnold Busck.

 Spisebordslampen er fra Kartell, og den grønne hængeplante fra Plantorama.

Grøn3

En  grøn plante fra naturen, giver ny energi i rummet og tegner tydeligvis efterår på din væg. Hæng dine grønne planter op og træk naturen indenfor og tilføj et hyggeligt tæppe, for det er jo en nødvendighed til efterårsaftnerne.

Grøn1

Ud over det grønne, skal det også være autentisk, rustikt, skævt, og uperfekt. 1970’ernes lidt tunge keramik og stentøj vendte for alvor tilbage i 2014. Det startede med, at restauranterne dækkede op med det, og så kom det med stormskridt ind i vores private hjem. Og bølgen fortsætter ind i 2015. Det behøver ikke at være fra de etablerede kunsthåndværkere, kunsten er at finde så ukendte lokale navne, som eksperimenterer og skaber unikaer, så man får noget, ingen andre har. Noget der kommer direkte fra drejebænken eller hænderne. Noget der har sjæl.

Så skal du også være med på den “grønne bølge”?

/Janni

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det går ikke så godt