Ny fredagsdrinks

Veggie burger

Jeg elsker alle former for hjemmelavet veggie bøffer, og tilpasser altid det, jeg lige har i køleskabet og fryseren. Grønsager og bønner er blevet meget bedre på frost, så jeg er begyndt at have et par poser i fryseren til de aftener, hvor det skal gå lidt hurtigt.

Veggie bøffer er også gode som tilbehør eller kolde på rugbrød.

veggieburger

200 g gulerødder

200 g ærter (frosne)

200 g grønne bønner (frosne)

200 g bønneblanding (frosne)

1 økologisk æg

2 spsk. økologisk rasp

Salt og peber

Rens gulerødder, skær dem i små stykker og kog dem i 1/2 l bouillonvand i 15 minutter. Tilsæt ærter, grønne bønner og bønneblanding. Lad det simre i 25 min. Hæld vandet fra, mas blandingen godt med en grønsagsmoser og lad det afkøle i 15 minutter. Tilsæt æg, rasp, salt og peber. Form bøfferne med en spiseske og hånden. Steg bøfferne i økologisk olivenolie på panden til de bliver faste og brune.

Tilsæt evt en skive ost ovenpå, det sidste minut på panden.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny fredagsdrinks