Veggie burger

Jeg elsker alle former for hjemmelavet veggie bøffer, og tilpasser altid det, jeg lige har i køleskabet og fryseren. Grønsager og bønner er blevet meget bedre på frost, så jeg er begyndt at have et par poser i fryseren til de aftener, hvor det skal gå lidt hurtigt.
Veggie bøffer er også gode som tilbehør eller kolde på rugbrød.
200 g gulerødder
200 g ærter (frosne)
200 g grønne bønner (frosne)
200 g bønneblanding (frosne)
1 økologisk æg
2 spsk. økologisk rasp
Salt og peber
Rens gulerødder, skær dem i små stykker og kog dem i 1/2 l bouillonvand i 15 minutter. Tilsæt ærter, grønne bønner og bønneblanding. Lad det simre i 25 min. Hæld vandet fra, mas blandingen godt med en grønsagsmoser og lad det afkøle i 15 minutter. Tilsæt æg, rasp, salt og peber. Form bøfferne med en spiseske og hånden. Steg bøfferne i økologisk olivenolie på panden til de bliver faste og brune.
Tilsæt evt en skive ost ovenpå, det sidste minut på panden.
/Janni
Følg mig på Bloglovin
Ingen kommentarer endnu