Vaffelsnack

Martsbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Alpha//

Mine små læserejser går denne gang til Norge og Japan. Jeg tager en tur tilbage i tiden nærmere betegnet anden verdenskrig, hvor jeg skal opholde mig i en japansk fangelejr. Det bliver nok lidt uhyggeligt. Bagefter skal jeg Norge, og bor på et plejehjem, hvor folk forsvinder. Tænker at historierne passer perfekt til vejret. Regn, gråvejr og blæst og så forfra igen.

Morfar åndede med havet af Trude Teige

Trude Teige er en norsk forfatter, hvis første bog på dansk var ‘Mormor dansede i regnen’. Hun har en baggrund som oversætter og journalist fra norske TV2. Dette er den fritstående opfølger til ‘Mormor dansede i regnen’. Historien er baseret på virkelige hændelser under anden verdenskrig, hvor skandinavere sad i japanske fangelejre.

I dødens hænder af Trude Teige

Trude’s forfatterdebut fandt sted i 2002. Der er nu udkommet 10 bøger på dansk siden, og denne bog er 2. bind i serien om Kajsa Coren. Jeg har ikke læst bind 1 endnu, men det skal jeg helt sikkert have gjort. Bogen lyder spændende, og jeg glæder mig til at læse den.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaffelsnack