Martsmål

Martsbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Alpha & Cicero//

I denne måned skal jeg en tur til Krakow og blive klogere på de polske jøders historie. Jeg skal også til North Carolina, og se på gamle malerier og lærer mere om kunst. Det bliver som altså skønt, at rejse på nye eventyr i bøgernes verden.

Kvinden med den blå stjerne af Pam Jenoff

Pam Jenoff er en amerikansk forfatter, advokat og professor i jura. Hun skriver både historiske romaner og kærlighedshistorier. Hun har flere nomineringer bag sig, og er en New York Times bestseller forfatter. Under sin ansættelse i Krakow blev hun interesseret i de polske jøders historie under anden verdenskrig, og i den forbindelse startede hun sit forfatterskab. Jeg glæder mig til at lære noget, og til at læse en spændende historie.

Maleriets hemmelighed af Diane Chamberlain

Jeg er helt betaget at denne bogs forside. Det er et smudsomslag, men overfladen mærkes som et ægte maleri. Det er virkelig godt udtænkt, og meget smukt. Det er ofte sådan en lille finesse der gør, at bogen fanger mig og, at jeg glæder mig til at læse den. Forfatteren er blevet rost til skyerne og de gode anmeldelser er mange. Det bliver helt sikkert godt.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Martsmål