Kærlighed på afveje af Freya Sampson

Februarmål

Jeg glæder mig helt vildt til foråret, og er stor fan af de lyse morgener, der så småt er begyndt. Men inden foråret helt begynder, har vi en vinterferie i vente, hvor vi skal hygge og slappe af, og planlægge aktiviteter til vores kommende rejse til London.

Vi har været i Viborg at skøjte. Det var dejligt med en masse solskin, men også iskoldt.

Jeg måtte aflyse den ansigtsbehandlingtid, som jeg havde bestilt, men heldigvis er min nye tid på mandag. Det er længe siden, og jeg glæder mig rigtig meget.

Jeg har bestilt fly og overnatning til vores påskeferie i London. Jeg er begyndt at booke lejligheder igennem Airbnb, så vi selv kan lave mad, har TV, og der bare er mere plads end på et hotelværelse. Jeg er også ved at planlægge oplevelser og aktiviteter. Jeg prøver at finde noget spændende og lidt anderledes, da vi ikke gider tage rundt og se de sædvanlige seværdigheder.

Jeg havde en dejlig fødselsdag med mine nærmeste, lækker kage og dejlige gaver.

Jeg fik lavet 2 fotobøger med året der gik. Det må blive en ny trend, for jeg har besluttet mig for, at lave fotobøger for hvert år der går. Det er så hyggeligt, at kigge tilbage på alle de dejlige oplevelser.

I februar måned vil jeg følgende…

  • Køre Luca til Sønderjylland hvor hun skal på efterskole bootcamp i 4 dage.
  • Fejre Mattis fødselsdag. Han fylder 11 år.
  • Til J-Popcon i København med Luca og hendes venner.
  • Tage Matti med til boksestævne. Han er startet til boksning, og er vild med det.
  • Lave liste med idéer til oplevelser og aktiviteter i London.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i februar måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed på afveje af Freya Sampson