Oktoberbøger

Oktobermål

Vi har længe glædet os til oktober måned og Halloween. Børnene snakker ikke om andet, så jeg har tænkt mig, at finde på alle de Halloween-aktiviteter, som det overhovedet er muligt. Det bliver en måned med hyggelig uhygge og mange aktiviteter.

Vi havde en skøn weekend i sommerhus ved Ebeltoft. Først syntes jeg ikke om området, da det ikke virkede hyggeligt. Men jeg skiftede hurtigt mening, og gåturen til vandet og badebroen blev pludselig højdepunktet på dagen. Vi lavede ikke meget, men slappede bare af, hvilket var skønt.

Jeg har fået organiseret mine køkkenskuffer med mad og køleskabet. Det er ikke helt optimalt, at de kurve jeg har købt ikke passer. Så jeg har blot sat dem i, der var plads til, og så må det være fint for nu. Det er meget mere overskueligt og rart at arbejde med. Jeg er blevet besat i The Home Edit på Netflix. Har du set den?

Vi nåede aldrig til Ivers Kilde i Rosenholm skov. Den tur har vi tilgode.

Vi var til fødselsdag hos min bror og svigerinde i Thisted – 2 x 50 år. Skøn og hyggelig aften. Matti fik alle de lysende balloner med hjem dagen derpå, og bilen så sådan ud. Ballonerne lyste i en uge. Det er da vildt.

Jeg fik kun holdt en mini hjemme-spa-dag, men min plan er, at jeg skal gøre det igen, og så skal det være den helt store tur.

I oktober måned vil jeg følgende…

  • Holde efterårsferie i København.
  • I Tivoli for at opleve Halloween udsmykningen.
  • Begynde at lave plan for julegaveindkøb.
  • Gøre mere ud af Halloween, og finde på alle mulige aktiviteter med børnene. Vi skal også lave det her.
  • Drikke masser af varm cacao med flødeskum, og spise nybagte boller.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i oktober måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktoberbøger