9 aktiviteter til drenge på 9 år

Rejsen efter en helt af Anne Zenon & Elliot Zenon Wikholm

// Reklame – Anmeldereksemplar fra Anne Zenon & Elliot Zenon Wikholm//

Elliot på 10 år har sammen med sin mor skrevet denne børnebog. Fælles projektet udspringer sig af, at mor og barn kunne mødes om en fælles interesse. De elsker begge gode historier, men Elliot spiller også computerspil, og deraf opstod idéen til bogens univers.

Asta er 10 år. Hun er meget lille, og tror ikke på sig selv og sine evner. Hun lever på teatret, og har fået hovedrollen i et teaterstykke. Her skal hun spille en helt. Hun har svært ved at sætte sig ind i rollen, da hun ikke mener, at man kan være en helt, når man både er lille og slap.

Det ender med, at Asta under en flyvetur på scenen, rammer direkte ind i væggen. Hun bliver flov, og stikker af til Eventyrskoven. Her falder hun ned i et hul, og kommer ind i en spilleverden, hvor hun har alle de superkræfter, hun kunne ønske sig.

Astas tvillingesøster Malle rejser med på eventyr igennem spilleverdenen Fantalis, men har Asta lyst til at vende tilbage?

Jeg kan rigtig godt lide emnet om, at man kan mere, end man selv tror. Det er jeg sikker på, mange børn ofte har brug for at finde ud af. Vi lever i en perfekt verden, og det kan være svært at følge med, men med denne bog, har man mulighed for at tage snakken med sit barn om, hvordan barnet selv har det.

Illustrationerne i bogen er rigtig fine, og minder en del om Minecraft universet, med firkantede dyr og mennesker, og ikke mindst brug af controller. Det er ikke altid, at Matti er vild med at læse, men vi øver hele tiden, og det gør det da lidt nemmere, når spilleverdenen pludselig dukker op i bogen. For en spilleverden er helt sikkert noget, at børn kan forså.

Nu er der kun tilbage at sige “Ta på eventyr i din egen verden, og husk at du er helten i dit eget liv”.

Jeg vil anbefalde bogen til både piger og drenge, som elsker at spille og tage på eventyr. Fra 9 år.

Rejsen efter en helt af Anne Zenon & Elliot Zenon Wikholm ♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 aktiviteter til drenge på 9 år