Konkurrence 2. søndag i advent

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i december

Så blev det endelig december. Den hyggeligste og dejligste måned på året. Og hvad er bedre en at starte måneden ud med en ordentligt omgang sne. Krydser nu finger for, at det kunne blive bare halv så hvidt juleaften. Det bliver en dejlig måned med mange hyggelige juleaktiviteter, og så er jeg ret vild med julebelysningen, som heldigvis kan ses over alt.

Jeg har købt langt de fleste julegaver, og er begyndt at pakke dem ind. De sidste bliver købt inden for kort tid, og det er virkelig en skøn følelse. Så nu kan jeg bare slappe af og nyde resten af måneden.

Jeg har lavet denne liste med masser af juleaktiviteter for både børn og voksne. Måske du mangler et par idéer.

Jeg fik ikke givet mig selv en massage, men jeg pønser stadig på det. Jeg er jo omringet af dygtige massører på mit arbejde dagen lang. Til gengæld har jeg købt et gavekort til en massage til min mor.

Luca vil gerne lave mad, og vi skal jo have hende puttet på madplanen 1 gang om ugen. Vi er aldrig kommet så langt. Så det må blive et nytårsfortsæt.

Vi fik fejret Lucas 13 års fødselsdag. Hun elsker kinesisk mad, så vi spiste på Golden House i Randers. Hun fik masser af gaver, og heldigvis er der stadig bogønsker på ønskelisten.

I december måned vil jeg følgende…

  • Til julefrokost med mine kollegaer på Salonen i Viborg.
  • En tur på skøjter i Viborg.
  • Til Viborg og se julebelysningen.
  • Til julemarked i Skulpturparken i Blokhus.
  • I teatret med Luca, og i biografen med Matti.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i december måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence 2. søndag i advent