Decemberbøger

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i december

Der bliver nu talt ned til juleaften, både i kalenderen men også med kalendergaver. Godt at julemanden stadig kommer hver dag, selvom han synes, det er lidt svært at finde på gaver. Måske han kun skal komme i weekenderne til næste år. Hvor tit kommer han hos jer?

Luca er blevet pre teenager, og nægter at optræde på billeder, men vi fik fejret hende på 12 års fødselsdagen, og hun havde en god dag med veninder til overnatning.

Vi har været i Plantorama, og sikke en juleudstilling. Først så det ikke ud af så meget, men det var jo blot indgangen, så kom vi ind i hal nr.2, og så skal jeg da lige love for, at der var jul i lange baner. Fantastisk oplevelse. Har du ikke besøgt Plantorama, så kan du nå det endnu.

Vi har også være i Fussingø skov, og har fundet en ny indgang. Et mere hyggeligt sted med bakker, hvor vi kan gå op til toppen, lidt eventyragtig udsigt og fyldt med grandkogler. Og jeg fik lavet en lille juledekoration på bænken udenfor, med det vi fik samlet sammen.

Vi fik ikke lave havregrynskugler, da Luca hellere ville bage chokoladekage. Men det er jo også lækkert.

Til sidst listen over juleaktiviteter, som du kan se her.

I december måned vil jeg følgende…

  • I Tivoli Friheden
  • Lave et honningkagehus
  • Stå på skøjter
  • Bage julesmåkager
  • Lave julepynt af perler

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i december måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Decemberbøger