Pita med fyld

Det er en billig og nem affære, som du kan spise til både frokost og aften. Pita er hverken kedeligt eller besværligt at lave, og kan varieres i det uendelige. Her er mit bud på det bedste fyld.
Vælg de grønsager du har i køleskabet og køb et lækkert pitabrød. De bedste pitabrød er her hos os de frosne brød. Sidst men ikke mindst vælg nogle lækre bønner. Som altid har jeg valgt kikærter, og i stedet for dressing har jeg valgt feta og avocado.
Du skal bruge
- 2 tomater
- 1/3 agurk
- 1/4 avocado
- 1 spsk feta
- 1/2 dåse kikærter
- 1 pitabrød
Det bedste fyld til pitabrød er altid skåret i små tern. Så smager det bare meget bedre.
Håndfuld 1 + 2 – Agurker og tomater
Håndfuld 3 – Kikærter
Håndfuld 4 – Pitabrød
Fedt: Avocado og feta
Mælkeprodukt:
Smagsforstærkere:
/Janni
Ingen kommentarer endnu