Vi kommer til at se på kødspisere, som vi ser på rygere nu.

Pret A Manger – London

London er fyldt med restauranter fra kæden Pret A Manger. Jeg vil påstå, at de har en restaurant på hvert gadehjørne eller for hver 500 meter. Jeg besøgte tre forskellige på to dage, og jeg blev hver gang mødt at venlige, søde og hurtige ekspedienter.

pret1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uanset tidspunkt på dagen så havde Pret A Manger altid et lækkert udvalg af sund og frisk mad lige fra havregrød og græsk yoghurt med frugt til diverse sandwich, supper, croissanter, wraps og müslibarer. Kølerne med maden var overskuelige og til at komme til.

De har et pænt stort udvalg i vegetariske retter, jeg var i himlen. Som billedet nedenunder viser, har langt de fleste restauranter (hvis ikke alle) et V på vegetariske retter, hvilket gør det så nemt, i stedet for at man skal læse alle skilte eller menukort, og selv finde ud af hvad man kan spise. Denne sandwich blev min favorit.

pret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Restauranterne byder både på takeaway og siddeplader på stedet. Det er handicapvenligt, og der er gratis WI-FI.

Jeg kan kun sige en dårlig ting om restauranterne, og det gælder de tre, jeg besøgte. Toiletterne var absolut ikke lige så lækre og friske som maden, men nu er det sådan, at hjerterne følger maden, som i dette tilfælde er god nok til at trække 5 styks.

Pret A Manger – London ♥♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi kommer til at se på kødspisere, som vi ser på rygere nu.