Calendar Girl

Favoritrestaurant på Mallorca

Vi er vilde med Mallorca, og vender tilbage, hver gang vi har mulighed for det. Alt er børnevenligt lige fra stranden til maden og befolkningen. Om vi har valgt all inclusive eller ej, er vi altid på besøg hos vores favorit restaurant en gang eller to i løbet af ugen. Den ligger på havnen i Alcudia, og hedder Tex Mex Dakota.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det mexicanske køkken med bløde tortillas og sprøde nachos er altid et stort hit på vores middagsbord. Maden er både hot, spicy og fyldt med farve og lækre råvarer. Jeg elsker, at retterne også fåes i vegetarudgaver. Burritos, nachos, enchiladas, guacamole, chili cheese tops, chili sin carne, fajitas og tomatsalsa og jeg kunne blive ved.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dag har vi spist frokost på restauranten, og jeg bliver så begejstret for menukortet, at jeg bare vil bestille alt. Jeg fik nachos til forret og fajitas til hovedret. Det var virkeligt lækkert.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommer du til Alcudia på Mallorca, og er til maxicansk mad, så er restauranten absolut et besøg værd. Ikke mindst på grund af den flotte udsmykning.

Tex Mex Dakota på Mallorca ♥♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Calendar Girl