Sluk din mobil og få mere energi

Vegetar i Berlin

Det er så fantastisk at være vegetar i Berlin. Supermarkederne er fyldt med vegansk og vegetarmad. Det samme er gældende på restauranterne. Jeg vil faktisk påstå, at det er paradis for en vegetar. Det er det første land, jeg har været i, hvor jeg ikke skulle lede efter en restaurant, der havde en vegetarret. Her skulle jeg bare finde den bedste restaurant.

Vegmad 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg elsker en vegetarburger og denne er fra restauranten Corroboree, Bellevuestrasse 5, Sony Center, 10785 Berlin. Stedet oser af hygge og dejlig stemning både ude og inde. Vi bliver vist hen til et bord med det samme i et fyldt lokale. Betjeningen er fantastisk. Burgeren er helt igennem lækker, frisk og smager vidunderligt. Absolut et besøg værd.

Corroboree i Berlin ♥♥♥♥♥♥

vegmad 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg træder ind i det hyggelige pizzaria, som er fyldt med Vespaer i store og små udgaver. Man føler sig tilpas lige med det samme, og fornemmer den italienske stemning. Brød og olivenolie kommer på bordet med det samme. Brødet er uden tvivl pizzabund, men rigtig lækkert. Pizzaen sidder lige i skabet. Den har en tynd og dejlig bund, og fyldet er lige tilpas. Pizzariet hedder La Vespa, som hører hjemme på Henriette Herz Platz 3, 10178 Berlin. Go service, lækkert og billigt mad. Endnu en anbefaling og et besøg værd.

La Vespa i Berlin ♥♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sluk din mobil og få mere energi