Hverdagsglamour

Fyldt hjertesalat

Den her ret er blevet min nye yndlingsret. Det smager så fantastisk, og er en fryd for både maven og øjet. Nem og hurtig at lave. Brug den som en forret eller som tilbehør til hovedretten. Er du til kød, kan du evt. tilføje lidt tun, eller hvad du ellers lyster. Eksperimentér gerne med andre ingredienser du lige har i køleskabet.

salat

Ingredienser til min ret er følgende..

Hjertesalat, feta, pinjekerner, avocado, agurk, tomat, løg, olie, peber og kryddersalt.

Skyl grønsagerne. Skær agurk, tomat, løg og avocado i små stykker. Bland det i en skål med feta og pinjekerner. Bland olie, peber og kryddersalt i en anden skål og hæld det ud over salaten. Pluk bladene af hjertesalaten og skyld dem. Læg bladene på en tallerken og fyld dem med grønsagsblandingen. Det ser virkeligt smukt og lækkert ud.

/Janni

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglamour