Sun Soul ansigtscreme SPF 30 fra Comfort zone

Falafel med salat


Færdigkøbte falafler smager godt, men har aldrig været min store favorit. Konsistensen er lidt tør. Den første gang jeg smagte hjemmelavede falafel, var det noget helt andet. De smagte meget anderledes, og havde en blød og lækker smag. Det har været et kæmpe hit siden, og jeg fortrækker helt bestemt de hjemmelavede, som er perfekte til salat.

Til 3 personer

5 dl kikærter

3 fed hvidløg

4 løg

6 spsk hvedemel

1 tsk bagepulver

1 bouillonterning

1 æg

3/4 dl vand

1,5 dl persille

1/2 spsk koriander

1 stk spidskommen

Olie til stegning

img_1213

  • Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem.
  • Skræl løg og hvidløg og skær dem i små stykker.
  • Kom løg, hvidløg, hvedemel, bagepulver, bouillon og vand i en skål med kikærterne.
  • Mix i en foodprocessor til der er en fast dej.
  • Tilsæt krydderierne og form dejen til små boller.
  • Steg falaflerne i rigeligt med olie på middel varme.
  • Bliver stegepanden for kold, kan falaflerne nemt gå fra hinanden.

Bland en lækker salat til. Min var fyldt med feta, tomat, agurk, avocado, kikærter og salat.

Sensemodellen

Håndfuld 1 + 2 – Hvidløg, løg, persille, tomat, salat, agurk.

Håndfuld 3 – Kikærter, feta og æg.

Håndfuld 4 – Hvedemel

Fedt – Olivenolie & avocado

Mælkeprodukt –

Smagsforstærkere: Salt, peber, bouillonterning, koriander og spidskommen.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sun Soul ansigtscreme SPF 30 fra Comfort zone