Opvaskebørste i kokos

Junibøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Johan Ottosen//

Hvad enten sommerferien står på solferie, kør-selv-ferie eller storbyferie, er bøger altid en perfekt rejsemakker. Jeg skal med til København og Manihiki – en paradisisk atol i det sydlige Stillehav, og jeg glæder mig allerede til at drømme mig væk. Min ferie bliver helt sikkert fyldt med spænding og mysterier.

Se majbøger her.

Sort perle af Liza Marklund

Nu skal man jo ikke dømme en bog på dens forsiden, men i dette tilfælde er det så fint, at jeg begynder at drømme mig væk. Jeg elsker smukke forsider, der giver mig lyst til at læse og eje bogen. Liza Marklund har også skrevet første bog i en ny serie. Kiona bor i det sydlige Stillehav, og lever af at dykke efter perler. Når hun har tid, læser hun, og drømmer om at rejse langt væk. Lige indtil en nat hvor en orkan kaster en stor sejlbåd ind på revet. Derefter bliver ingenting som før.

Stenens tid af Johan Ottosen

Jeg var vild med Da Vinci mysteriet, og denne bog er efter sigende i samme genre. Konspiration der foregår i Danmark og i København, det bliver vildt spændende. Jeg elsker, når jeg kender stederne, jeg læser om i bøgerne. En professor begår selvmord i Tivoli, og efterlader sig en videobesked, der får store konsekvenser for hele Danmark.

Hvad skal du læse i juni måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opvaskebørste i kokos