5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i juni

Junibøger

//Anmeldereksemplar - Reklame fra HarperCollins Nordic & Strawberry Forlag dk//

Når Mette F. har forbudt sommerferie i udlandet, er det godt, at jeg selv kan bestemme, hvor min fiktive rejse går hen. Og den by som jeg helst vil besøge, er selvfølgelig Paris. Hvor går din fiktive rejse hen?

Find majbøger her.

Sommer i Paris af Sarah Morgan

Det er ikke længe siden, at mit bekendtskab startede med Sarah Morgan. En vinterrejse til Skotland som var en helt fantastisk rejse. Så det kunne ikke være bedre, at jeg nu er inviteret med til Paris hen over sommeren. Det bliver så skønt.

Den franske fotograf af Natasha Lester

Dette er forfatterens 5. bog, men den første der udkommer på dansk. Karakteren er baseret på en virkelig person, som både var model og fotograf, og fik til opgave, at dokumentere krigen i Europa i 1942. Den lyder som en spændende roman, som jeg vil glæde mig til at åbne op for.

Hvad skal du læse i juni?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i juni