Tortellini med spinat

Løbeture

Jeg vil SÅ gerne elske at løbe, men jeg synes, at det er hårdt og ulideligt. Derfor har jeg bestemt mig for at sætte et mål. Og mit mål er, at jeg vil kunne løbe 3 km uden pause. Det kommer helt sikkert til at gå langsomt, men det gør ikke noget. Det vigtigste er udholdenheden. Det skal lykkes inden udgange af år 2018. Jeg vil også gerne tilmelde mig et eller andet løb på 5 km, men er i tvivl om, at det er for sent i år.

Jeg vil bruge de nedenstående 7 punkter til at nå mit mål.

img_1520

1. Find en løbemakker

Løb sammen med en der løber lige så hurtigt som dig. Det er også sværere at finde på undskyldninger for at blive hjemme, når man har en aftale om en løbetur.

2. Lav en playliste

Find nogle sange der passer til det tempo, du løber i. På den måde bliver det lettere og hyggeligere at holde tempoet på hele turen.

3. Planlæg dine løberuter

Du kan løbe den samme rute, så du ved præcis, hvor langt der er tilbage af turen. Eller du kan vælge forskellige ruter, med forskellige længder, så hvis du er træt, kan du løbe en kortere tur i stedet for ingen tur.

4. Løb i forskellige hastigheder

Du kan vælge at spurte 2 gang med 50 skridt. Det er godt for konditionen at løbe stærkt noget af tiden.

5. Konkurrer med dig selv

Hent en løbeapp så kan du både tjekke distance og tid på dine løbeture.

6. Løb et smukt sted

Når man løber et smukt sted, nyder man de smukke omgivelser, i stedet for at koncentrerer sig om sit løb.

7. Køb noget lækkert løbetøj

Det er skønt, når man føler sig ekstra godt tilpas i sit løbetøj, og det sidder perfekt.

Har du nogle gode fif, så sig endelig til.

Go’ løbetur.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tortellini med spinat