Maden er min medicin af Janesh Vaidya

Lalandia i Billund

Børnene har længe ønsket sig at komme i Lalandia, men vi har altid valgt en rejse sydpå i stedet for. Endelig fik vi et godt tilbud, og slog til. Vi lokkede vores skønne venner med, så der både var legekammerater til børn og voksne.

Der var rigtig mange mennesker, hvilket jeg ikke er så vild med, men det var selvfølgelig også efterårsferie. Vi kunne tjekke ind i sommerhuset mandag kl.15, og ud igen torsdag kl.10. Vi havde dog lov til at bruge centrets faciliteter hele mandag og hele torsdag, altså efter ind og ud tjekningerne.

img_3894

Matti & Monky Tonky i lego. Vi mødte også den ‘rigtige’ Monky Tonky flere gang. Både Monky Tonky og hans forskellige hjælpere var rigtig søde og børnevenlige. Vi har før oplevet, at ‘bamserne’ bare vil videre, og ikke rigtig gider at snakke med børnene (altså andre steder), men det var heldigvis ikke tilfældet her. Skønt med dygtige og børnevenlige unge medarbejdere.

Aquadome badeland. Det var ret stort. Der var mange pools, mange rutschebaner og mange aktiviteter. Luca & Jens opholdt sig mest i de store vandrutschebaner, og Matti & jeg var ved de små vandrutschebaner og i det varme bassin. Generelt skønt, jeg syntes dog, at baderummene var beskidte, og så blev børnebassinet lukket en del gange pga børn uden badebleer. Øv. I nogle af vandrutschebanerne skulle man bruge baderinge eller måtter. Der skulle vi stå i kø, hvor folk kom ned for derefter at gå tilbage til start. Det burde kunne løses på en smartere måde.

Monky Tonky legeland. Det var ikke så stort, som jeg havde forestillet mig. Luca syntes, at det var kedeligt, men Matti syntes, at det var mega fedt. Han elskede især rutschebanerne og boldbanerne. Her oplevede vi også, at der var lidt beskidt rundt omkring.

Vinterland. Det var første gang på skøjter for Luca & Matti. Luca var virkelig dygtig. Hun havde støtte et par omgange, og så drønede hun ellers afsted. Når hun faldt, rejste hun sig bare op igen, og skøjtede videre. Husk vintertøj hvis i skal ind og skøjte, for det hedder ikke vinterland for sjov skyld. Ved siden af skøjtebanen ligger en kælkebakke. Der befandt Matti sig en del. Desværre var slæderne ret tung, så det blev hurtigt hårdt, når vi selv skulle løfte slæderne op ad bakken hele tiden. Ellers var Vinterland også et stort hit.

Toget. Det var altså endnu et hit, at vi kunne køre med tog ned til sommerhuset oppe fra centret hver 1/2 time. Ungerne elskede det.

Huset. Lækkert hus. Vi var 8 personer, og der var plads til alle, både på værelserne, i stuen og ved spisebordet. Der var 3 værelser, 2 toiletter, stort køkkenalrum og 1 gang. Yderligere var der gratis WiFi i huset.

img_3908

Tina og Emil havde græskar med. De ville lave græskarhoveder med børnene, men det endte med at børnene legede, og Tina og Emil lavede hovederne selv. Og sikke flot dette hoved blev.

Legepladser. I sommerhusområdet var der mange små legepladser, fodboldbaner og hoppepude. Især hoppepuden gav god motion for både børn og voksne efter aftensmaden.

Service. Generelt var servicen ok.

Mad. Vi spiste ikke på nogle af restauranterne. Vores måltider blev indtaget i sommerhuset, da vi havde købt rigtig meget mad med. Eller det vil sige, at Tina og Emil havde købt det dobbelt af, hvad vi havde købt, så der var mad til mange flere dage, end dem vi var der.

Skøn miniferie og dejligt med legekammerater. Det er vi ikke vant til. Vi var aktive fra morgen til aften, og fik ømme muskler. Det var dejligt at komme væk fra hverdagen og bare være sammen dagen lang uden at tænke på husprojekter, vasketøj og rengøring. Vi var alle godt trætte, da vi kørte hjem torsdag eftermiddag.

Lalandia i billund ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maden er min medicin af Janesh Vaidya