Djævlen i hullet af Leif Davidsen

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i november

Sidste måneds ‘ting’ har været lidt op ad bakke. Vores køkkenprojekt er trukket i langdrag, og har været en stor forhindring.

Min frisørtur gik heldigvis godt. Det var vidunderligt som altid, og jeg føler mig altid i gode og professionelle hænder.

Vi var også på weekendtur i sommerhus i Saltum, hvor min dejlige bonussøn var med. Det er et skønt sted. Vi er vilde med at komme der, og elsker vesterhavet.

os1

os2

Vores efterårsferie stod på hovedrengøring, da vores håndværker glemte at lukke diverse døre, inden har sleb vores køkkengulv. Vi har vasket ALT tøj, dyner, puder, håndklæder og gardiner. Vi har haft ALT nede af hylder og tørt alt af. Det positiver er så, at han jo har sørget for, at vi fik gjort hovedrent. Trods rengøringen tog vi os også tid til at hygge sammen med brætspil, biograftur og cykelturer.

Af samme grund måtte vi også droppe vores tur til København, og det var jeg noget bitter over, men jeg vil gøre alt for, at vi tager en tur, så snart det er muligt.

Indretning af køkken er sket her i weekenden. Køkkenet er stadig ikke færdigt øv øv, men det bliver det vel engang. Nu er det i hvert fald brugbart.

November måned er hos mig en jævn travl måned. Vi begynder at få travlt på arbejde. Jeg skal købe 48 kalendergaver, en masse julegaver, til venindefødselsdag og julefrokost. Alligevel skal jeg huske at slappe af og nyde nuet. Og så håber jeg på noget sne. Vi elsker sne hos os. Hyggen når det sneer, og hvordan sneen lyser op om aftenen. Det er fantastisk, og sker alt for sjældent.

Nu til de 5 ting.

  1. Starte på at se ’24 timer’ på Netflix. √
  2. Få lagt et nyt træningsprogram i Fitness4you. √
  3. Invitere min mand ud at spise.
  4. Planlægge hvad jeg skal give folk i julegave. √
  5. Sætte julelys op i haven, og selvfølgelig købe en masse nyt. √

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i november måned.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Djævlen i hullet af Leif Davidsen