Træningsplan uge 44

Djævlen i hullet af Leif Davidsen

Mit første bekendskab med Leif Davidsen var bogen ‘Limes billede’, som faktisk stadig er en af mine favoritbøger. Herefter har jeg læst mange af hans bøger, og er ret vild med langt de fleste. Derfor havde jeg også glædet mig til denne bog. Den hittede ikke, som jeg havde håbet på. Jeg har svært ved at blive fanget og holdt til siderne. Jeg mangler mordet og opklaringsprocessen. Jeg ved godt, at mange nye krimier ikke har det plot mere, og det er helt sikkert, noget jeg skal vende mig til og måske endda arbejde lidt med, men i hvert fald er jeg der ikke endnu.

Når det så er sagt, skal det dog også siges, at Leif Davidsens bøger for det meste er politiske, og handler om Rusland, som denne bog. Og han er ret dygtig til at beskrive Rusland, ja han er bare ret go til at skrive. Så om jeg var vild med bogen eller ej, vil jeg altid være vild med Leif Davidsen og hans måde at skrive på.

lf-1

Hun var seks år, da faderen blev arresteret i Estland, ni år, da han vendte hjem til en kone, der ikke kendte ham længere, og 13 år, da han hoppede af til Rusland, og tog en stak hemmelige papirer med sig, der havde fået Forsvarsministeriet, Forsvarets efterretningstjeneste og Nato til at komme helt op i det røde felt.

Laila er i dag bestyrer af en campingplads i Bogense. Hun er tidligere sprogofficer, og har været udsendt til Irak. Hun er generelt sur og tvær, fordi hendes fars forræderi kaster skygge over hendes liv. Af samme grund har kæresten også forladt hende.

lf-2

En dag modtager Laila et brev fra sin far, der beder hende komme til Rusland. Han har oplysninger, der er afgørende for Danmark, og vil kun videregive dem til hende. Samtidig vil han gerne, at hun skal møde hans kone og hendes lillebror.

Laila rejser til Rusland og vikles ind i en, for hende, ukendt historie og faderens forræderi. Hun møder også en far, der oprigtigt er glad for at se hende, og en bror der i bund og grund minder om hende selv. Men har faderen også en bagtanke denne gang, som kommer ham selv tilgode?

Ligegyldig viden:

Denne bog er Leif Davidsens første bog med en kvindelig hovedperson. Det var fra starten meningen, at Lailas far John Arnborg skulle være hovedpersonen, men jo længere han kom hen i historien, jo mere syntes han, at Laila tog over. Så af den grund blev det hende.

Djævlen i hullet af Leif Davidsen ♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsplan uge 44