Girl online af Zoe Sugg

Septemberbøger

Jeg har altid svært ved at komme igang med en ny bog. Min ‘to read’ liste er utrolig lang, og hver gang tænker jeg, at jeg skal læse den bedste bog først. Fanger den så ikke lige med det samme, finder jeg hurtigt en ny. Det kan gentage sig en 5 til 6 gange, før jeg tager mig sammen, og fortsætter med den sidste valgte bog. Der kan godt gå 3 til 4 dage, inden jeg føler, at jeg er startet på den bedste og rigtige bog. Spild af tid.

Nu har jeg bestemt mig for at vælge 4 bøger ud til hver måned, så håber jeg på, at slippe for forvirringen med at finde ud af hvilke bog der er bedst, og som skal læses først.

septemberbøger

September måneds bøger er følgende..

Den lyserøde elefants guide til de sociale medier af Den lyserøde elefant fra Peoples Press

Jeg har valgt denne bog, da jeg synes, at de sociale medier er fascinerende på mange måder, og jeg sluger derfor alt læsning om dem råt.

Den afrikanske jomfru af Helle Vincentz fra Rosinante & Co

Min mor læste denne bog for år tilbage, og var ret vild med den. Nu har jeg læst ‘Stjålne liv’ af samme forfatter, og jeg elskede den, så derfor skal jeg selvfølgelig også læse denne.

Hende du forlod af Jojo Moyes fra Cicero

Når man har læst ‘Mig før dig’, bliver man ligesom nød til at fortsætte.

Jeg henter solen ned af Jandy Nelson fra Gyldendal

Denne bog fik jeg på et bogindkøb i København. Min kollega har snakket godt om den, så bogen er også med i septemberbunken.

Har du læst nogle af bøgerne, og kan de anbefales?

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girl online af Zoe Sugg