Bedemandens datter af Sara Blædel

Kartoffelfrikadeller

Kartofler er gode til mange ting, bland andet frikadeller, fordi stivelsen får farsen til at hænge godt sammen. I denne opskrift er kartoflerne den primære ingrediens, så har du en rest kolde kartofler, der skal gøres lidt mere interessante, er det oplagt at lave kartoffelfrikadeller. De er nemme at lave, og de er overraskende lækre. Jeg er vilde med dem både varme og kolde, og her har jeg lavet en linse-bulgur-salat til.

karto

500 g kogte kolde kartofler (gerne med skrald)

50 g rasp

En stor håndfuld persille

1 lille tsk. salt

Peber

Raspolie til stegning

Mos kartoflerne med en gaffel, eller blend dem med en stavblender. Bland de mosede kartofler med rasp, finhakket persille, salt og peber.

Tag klumper af farsen med en ske, og tryk dem flade på panden.

Steg frikadellerne i rigeligt olie ved middel varme, til de er gyldne på hver side.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedemandens datter af Sara Blædel