Pret A Manger - London

Blender shaker

Jeg har købt den lækreste shaker til mit proteinpulver. Den har en kop i bunden, hvor man kan have sit pulver. Koppen kan man skrue af og på. Der medfølger også en pisker, hvilket er ret genialt. Jeg kan nemlig ikke drikke proteinpulver, hvis der er den mindste lille klump i, og det undgår jeg her.

shaker

Jeg tager proteinpulver i stedet for et mellemmåltid aldrig i stedet for et hovedmåltid. Og så drikker jeg det også altid efter træning. Kroppen har brug for protein for at opbygge muskler. Jeg tager ikke proteinpulver på grund af min træning, men fordi jeg er vegetar. Jeg er ikke altid lige god til at få nok protein i løbet af dagen. Proteinpulver er et kosttilskud ligesom en vitaminpille, og gør det lettere for mig, at få dækket mit daglige behov for protein. Det er hele formålet med at indtage det.

shaker1

Skal min træning virke, er det vigtigt, at jeg får proteinen. Musklerne opbygges af den, og får man ikke tilstrækkeligt med protein, så får man ikke noget ud af den tid, man har investerer i træningscentret.

Jeg har købt min blender shaker hos Sund og Stærk i Randers. De giver en helt fantastiske service og ved alt om produkterne. Mega lækker butik.

/Janni

Følg mig på Bloglovin


Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pret A Manger - London