Knækbrød med fyld

Endelig fik jeg et Vivofit

Jeg har længe villet investere i et fitness-ur, og har ikke haft de store krav. Blot et ur som kunne tælle skridt, kalorier og registrerer min søvn. Endelig fandt jeg et, og det passer lige til mig. Vivofit fra Garmin. På uret vises klokken, dato, skridt, skridt i km, målet jeg har sat i antal skridt og kalorier.

IMG_0309

Jeg bærer uret døgnet rundt, og det registrerer og gemmer alt. På App’en Garmin Connect kan man se det samlede antal timers søvn i løbet af natten samt perioder med let søvn, dyb søvn og vågen tilstand. Det viser også hvor mange kalorier, jeg har forbrændt, og hvor mange kalorier jeg må spise i forhold til forbrændingen. 

IMG_0274

Mit mål er 10.000 skridt hver dag, og det motivere mig, at jeg kan følge mine skridt på uret. Jeg har haft uret i 5 dage, og har nået mit mål hver dag.

Jeg gik efter et smalt ur, som jeg kunne kamuflere mellem mine smykker, og jeg synes det lykkedes ret godt.

/Janni

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knækbrød med fyld