All Inclusive

En æra er slut og det har været en ære

I aftes var jeg til afskedsmiddag med mine ynglingskollegaer i Arnold Busck i Aalborg Storcenter. Det var rigtig hyggeligt men også trist. Jeg har arbejdet i Aalborg i 9 år, og har haft de bedste kollegaer, man kunne ønske sig. Tænk at man hver morgen er glad, og glæder sig til at komme på arbejde. Sådan har jeg haft det, når jeg er mødt ind til søde kollegaer og verdens dårligste humor.

ab

Ikke nok med at de er det bedste personale, man kan ønske sig, så havde de også købt en afskedsgave til mig. Selvfølgelig en gave som jeg kan have resten af mit liv. Helt perfekt og jeg er vild med den.

ab3

Og nu hænger aben her.

Ab1

Sidste gave er til mit nye personale i Arnold Busck i Aarhus. Så den ramme kommer selvfølgelig til at stå i frokoststuen.

Ab2

Til mine for altid ynglingskollegaer. Tak… det har være en ære at få lov til at være jeres chef.

Janni

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All Inclusive