Fyldt peberfrugt, sguash & bagt Kartoffel

Forlagscrawl

Jeg er lige kommet hjem efter et par dage i københavn til forlagscrawl med Arnold Busck. Vi besøgte Gyldendal, Rosinante, Peoples Press, Politikens Forlag, Nyt Nordisk Forlag, Gads Forlag og Lindhardt & Ringhof. Fantastisk arrangement som er højdepunktet hvert år. Som bogelsker er glæden stor, når man sammen med kollegaer mødes hos forlagene, hvor vi bliver præsenteret for nye bøger, og møder forfattere, der begejstret fortæller om deres egen bog.

Bogtræf1

Vi bliver også beriget med en masse bøger, og denne gang fik vi disse skønheder. Jeg er allerede igang med Livsfarlig Ledelse. Den er fantastisk, og jeg synes unden tvivl, at alle ledere og kommende ledere burde læse den. Den fortæller bl.a. at jo mere opmærksom, og interesseret du er i dine medarbejdere, jo mere produktive vil de være. Det er jo ikke ny viden, men der er helt sikkert mange ledere, der desværre ikke er bekendt med dette.

Bogtræf3

Uanset hvilket forlag vi besøgte, fik vi det lækreste mad og drikke. Alt fra Marcipankugler, til wraps, salat, rom, budding og bagels. Her er det min salatforret med lækkert vin på Politikens Forlag.

Bogtræf2

Sidst men ikke mindst, fik vi også set København fra oven. De fleste besøg blev nemlig holdt forskellige steder på toppen af København. Alt i alt et fantastisk arrangement.

/Janni

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldt peberfrugt, sguash & bagt Kartoffel