Middag i Paris

Dejlige Kreta

Da jeg flytter fra min stilling hos Arnold Busck i Aalborg Storcenter til en ny Arnold Busck butik i Aarhus, syntes min mand, at vi skulle holde lidt ferie, inden butikken åbner 4. juni. Så nu sidder vi så på Kreta.

Efter min far døde, har vi min mor med, hver gang vi er på ferie. Ungerne elsker det, og Jens og jeg nyder en ekstra hånd til ungerne og godt selskab. Forhåbenligt nyder mormor det også 🙂

Mormor

Når vi er afsted, bestiller vi altid All Inclusive pga børnene. Maden er klar, når vi kommer.  Måske kan de ikke lide maden, og så kan man jo bare hente noget andet. Og så er der alle de lækre gratis is.

Her er så feriebørnene…

Solbriller

Luca har fået snorkel og svømmefødder, og svømmer denne gang uden svømmeærmer.

dykker

Vi må lige tjekke i ny og næ, om der stadig er liv. Luca ligger nemlig under vandet hele tiden. Dejligt med en ny hobby.

Ellers dejligt solskinsvejr, godt humør, nye sko og lækre drinks.

P.s hvad er oddsene for, at man møder sin gamle kollega i lufthavnen. Skal med samme fly. Kommer i samme bus og ender på samme hotel. Og nu bor vi så dør om dør.

Janni

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Middag i Paris