Som du ser mig af Cora Carmack

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i januar

Jeg glæder mig til en januar med mere afslapning, hygge og nærvær. En måned hvor der er tid til at lade op igen efter julens mange aktiviteter, og tid til at være sammen som familie. En anden go ting ved januar er også, at vi går den lyse tid i møde igen.

jeletrae

December måneds 5 ting er næsten klaret.

Jeg havde ungerne med i biffen for at se Peddersen og Findus – Den bedste jul nogensinde. Biffen er altid et hit, og filmen var go. Jeg fik også set ‘Love actually’. 4 gange faktisk og den er lige god hver gang. Ingen jul uden at se den film mindst en gang. Pebernøddebagningen overgik til min mor. Så hun og ungerne bagte en masse lækre pebernødder. Luca og jeg skulle også ud at stå på skøjter. Det nåede vi ikke, men håber vi kan gøre det her i januar. Sidst men ikke mindst var der julegaveindkøb inden 15. december. Og jeg klarede det. Det var en lækker fornemmelse ikke at være bagud, og kunne tage hjem den 23. december til færdigpakkede julegaver. Den succes skal helt sikkert gentages til næste år.

findus

I januar måned vil jeg lave følgende….

  • Lave vores køkken færdigt. Eftersom vores håndværker aldrig dukker op, og jeg nu har bedt ham om at blive væk.
  • Rydde op og ud i mit og ungernes tøj. Forære det jeg ikke bruger væk og evt. sælge noget på tøjmarked.√
  • I Randers badeland med ungerne. √
  • Invitere til fødselsdagsbrunch i anledningen af mine 40 år. √
  • Ud at løbe på rulleskøjter med Luca. Hun fik inliners i julegave, og er vild med at løbe på dem. Så jeg må have støvet mine gamle Bauer rulleskøjter af, og se om jeg stadig kan stå på dem.

 

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i januar måned.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Som du ser mig af Cora Carmack