Decembermål

Makeup kursus hos Avanu i Aarhus

I oktober var jeg på makeup kursus i Aarhus med mine kollegaer. Det er et par måneder siden, men jeg syntes, at det var spændende, og derfor vil jeg lige fortælle lidt om det.

Det var et grundkursus for begyndere, og instruktørens mål var at lægge en makeup, som skulle se så naturlig ud som muligt. Vi fik alle udleveret et stykke papir med et ansigt på, hvor vi kunne notere, alt hvad vi lærte. Jeg var meget flittig, og fik skrevet en del, som du kan se.

Jeg var første model i stolen. Instruktøren skulle lægge makeup i den ene side af ansigtet, og så skulle vi selv lægge samme makeup i den anden side af ansigtet. Det lød virkelig nemt, men det var det absolut ikke. Jeg var som sagt første model i stolen, og den der sad længst, da alt blev forklaret, og vi skrev notater. Det gjorde i den sidste ende, at jeg havde svært ved at huske rækkefølgen på produkterne. Men med lidt hjælp nåede jeg vist igennem det hele.

Trin for trin blev vi guidet igennem de forskellige produkter som foundation, concealer, primer, øjenskygge, eyeliner, blush, øjenbryn og læbestift.

De 5 vigtigste ting jeg lærte, var følgende:

  1. Hvordan man lægger øjenskygge på forskellige måder.
  2. Eye primer. Jeg anede ikke, at der var noget, der hed eye primer. Den skal på inden øjenskyggen, så øjenskyggen holder længere, og ikke sætter sig i klatter. Og det fungere virkelig godt.
  3. Jeg har aldrig gået med blush, da jeg ikke har vidst, hvor og hvordan den skulle sidde. Det har jeg lært nu.
  4. Husk at fade ud så det ser så naturligt ud som muligt.
  5. Og så skal man jo slutte hele fornøjelsen af med en mixspray, der holder på al makeuppen. Det er ski da også genialt.

Det var virkelig et lærerigt kursus. Ingen af os fik lagt den samme makeup, idet instruktøren havde fokus på vores individuelle looks, hudfarve og ansigtsform, så vi kunne skabe vores egen personlige stil. Instruktøren var åben og imødekommende, og let at kommunikere med. Hun var dygtig og dedikeret til at videregive viden og færdigheder, og kunne svare på alle spørgsmål.

Sådan et makeup kursus er ideelt for dem, der ønsker at forstå, hvordan man lægger forskellige produkter på ansigtet for, at opnå et ønsket udseende. Et must for alle kvinder der godt kan lide makeup, og ønsker at udforske skønhedens verden.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Decembermål