Oktobermål

Oktoberbøger

//Reklame – Anmeldereksemplar fra Cicero & people’s//

Oktober måned står for døren, og nye læseoplevelser indtages. Vi skal køre til Paris i efterårsferien, eller altså jeg skal ikke køre, men sidde på bagsædet, så der bliver masser af tid til læsning både frem og tilbage. Det bliver så godt.

 

Lysets Engel af Jakob Melander

Melander startede sin forfatterkarriere i 2013. Bogen Øjesten røg direkte ind på bestsellerlisterne, og blev solgt til 8 lande. Jakob har en fortid som rockmusiker, hvor han blandt andet har spillet bas, violin og guitar. Bogen er nummer 3 i en serie. Jeg har ikke læst de to første, så jeg er spændt på, om jeg får følelsen af at mangle noget, eller det bliver en afsluttende historie.

Rejsen hjem af Kate Morton

Kate Morton er en prisvindende international bestsellerforfatter med 7 af hendes romaner. Hendes bøger er udgivet på 38 sprog, og har alle lagt nummer 1 på bestsellere over hele verden. Kate er opvokset i Australien, men bor i dag i London. Hun troede, at hun skulle være skuespiller, men fandt hurtigt ud af, at historiefortælling og ord var mere interessant.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktobermål