Legepladsen ved Dokk 1 i Aarhus - Gratis glæder for børn

Oktoberbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Alpha Forlag//

Føler du dig stresset, så læs en bog. Den hjælper dig med at koble af, for det bliver svært at undgå, at leve sig ind i historien. På denne måde kan du undslippe virkeligheden, og få en afslappende dag.

Hannies bog af Lisa Wingate

Hannies bog er baseret på virkelige hændelser fra tiden med slaver, og da de blev frigivet. Fortællingen foregår både i år 1875 0g år 1987, og jeg er vild med sammenfletning af to årstal der munder ud i en fælles historie. Jeg har aldrig været så vild med historiebøger, men med alderen, finder jeg det åbenbart mere interessant og lærerigt. Og derfor glæder jeg mig til at læse denne bog.

Den fortabte mand af Jane Harper

Bogen er blevet kaldt et mesterværk, hypnotisk velfortalt og fantastisk atmosfærefyldt. Så får man jo lyst til bare at komme igang med læsningen med det samme. Jeg har ikke læst noget af Jane Harpers forfatterskab før, så det bliver min første. Jeg er spændt på, om jeg er enig med de forskellige anmeldere, og jeg glæder mig til det nye bekendtskab.

Hvad skal du læse i oktober?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Legepladsen ved Dokk 1 i Aarhus - Gratis glæder for børn