Sommer ved havet af Sarah Morgan

Flere serier på Netflix jeg elsker

Jeg elsker gode serier på Netflix. Nogle gange finder jeg dem med det samme, og andre gange tager det lige lidt tid. Disse serier har jeg været vilde med, og nogle har jeg set både 2 og 3 gange. Jeg er vild med serier eller film, hvis de giver noget sanseligt som fx. madlavning, storbys besøg, eller en vingård i Italien. Så drømmer jeg mig med, og det er altså lækkert.

Jeg har set disse 7 serier, og det er alle nogle, som jeg håber på, at der kommer flere sæsoner af.

Emily in Paris

Fantastisk serie. Emily er fra USA, og bliver sendt til Paris, af det firma hun arbejder for. Vi følger Emily på jobbet i Paris, hvor hun arbejder for et marketingsbureau, hvis kunder er luksusbrands, og hvordan hun indtager byen, og nyder alt ved den. Jeg er vild med denne serie, og har set den 3 gange. Godt der er en 4. sæson på vej.

Lupin

Er med den franske skuespiller Omar Sy, som også var med i ‘De urørlige’. Han er en vildt god skuespiller, og af den grund, skal du se serien. Serien er også ret spændende, og vi kommer med på eventyr gennem Paris med gentlemantyven, der vil hævn sin far for en uretfærdighed, der blev begået af en rig familie. Ny sæson kommer 5. oktober.

Sweet Magnolias

Handler om 3 veninder, der hele livet har være sammen, og støtter hinanden. Hverdagen foregår i Serenity, hvor de tackler hverdagens problemer som parforhold, karrierer, familie og venner. Det er dejligt at følge de 3 veninders venskab og sammenhold, og deres ugentlige margarita-møder.

Glamorous

Marco er en ung køn queer mand, hvis liv sidder lidt fast. Har har lige fået job i et advokatfirma, som han ikke er så vild med, da han møder den legendariske makeup mogul, og får tilbudt job i hendes firma. Skøn historie om Marco’s udvikling og livet i et kosmetikfirma.

Get organized with the home edit

Clea og Joanna er oprydningseksperter, og hjælper kendte og ukendte med at organisere, kategorisere og begrænse rod, ved hjælp af bokse, kasser og god sans for farver. Hvis du er lidt en oprydningsfreak som mig, vil du elske dette program. Jeg har allerede set begge sæsoner 2 gange, og mon ikke der også kommer en 3. runde.

Survival of the Thickest

Mavis Beaumont er stylist og for nyligt single. Hun prøver at opbygge en virksomhed som stylist, og nu et nyt liv som single. Der er masser af humor, flotte mennesker og lækkert tøj i denne serie. Mavis Beaumont er selv en størrelse plus pige, og det er faktisk det, der gør serien ekstra god. Alle kvinder uanset størrelse, kan have en lækker stil.

Firefly Lane

Tully og Kate er bedste veninder. De boede på Firefly Lane, og gik i samme klasse. De er to vidt forskellige piger med vidt forskellige baggrunde. Alligevel er deres venskabsbånd ubrydelige, og de støtter hinanden i medgang og modgang, fra teenageårene til de er i 40’erne.

Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer ved havet af Sarah Morgan