Love Foaming Shower Gel fra Rituals

The Tortilla Trend

Hurtig og nem frokost der smager fantastisk. Du kan bruge det fyld, der passer til dig, eller det der ligger i køleskabet. Du kan varme den i toasteren eller på panden. Personligt kan jeg bedst lide, når den har været på panden. Den kan også laves som dessert med banan, nutella og mandler. Kun fantasien sætter grænser.

Til 1 personer

  • 1 tortilla
  • Revet ost
  • Salsa
  • Blandet grønsager
  • 3 falafelkugler

Gør fyldet til din tortilla klar. Steg falaflerne. Mine grønsager er fra aftensmaden dagen før. Tænd for din toaster eller pande. Gør tortillaen klar ved, at skære den op ind til midten. Tortillaen deles i 4 lige store dele. Kom fyldet på. En del med grønsager, en del med salsa, en del med falafel og en del med ost.

Tortillaen skal nu foldes 3 gange. Fold en fjerdedel ovenpå hinanden og følg urets retning. Til sidst ligner tortillaen en vifte. Put den i toasteren eller på panden. Tortillaen er færdig, når den er sprød på begge sider, og osten er smeltet.

Håndfuld 1 + 2 – Blandet grønsager

Håndfuld 3 – Falafel

Håndfuld 4 – Tortilla

Fedt – Ost, guacamole, cremefraiche

Mælkeprodukt:

Smagsforstærkere: Salsa

Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love Foaming Shower Gel fra Rituals