Junimål

Junibøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Cicero & Alpha//

Kufferten er pakket, og 1. tur går til Sverige, hvor jeg skal bo ved havet. Bagefter skal jeg besøge det farverige eksotiske Marokko, og til sidst skal jeg både til Normandiet i Frankrig og Cape Hudson i Virginia. Det bliver en god start på sommeren.

Sandheden om havets døtre af Caroline Säfstrand

Sandheden om havets døtre er forfatterens fjerde bog, der udkommer på dansk. I Caroline Säfstrands bøger får man lov til at drømme sig væk i de skønneste omgivelser og med de dejligste personer. Jeg har været så heldig, at Caroline har lavet et forfatterpostkort, som du kan læse her. Rejsen går til Sverige, hvor jeg skal bo ved havet.

Arvingernes drømme af Mary Ellen Taylor

Mary Ellen Tayler er New York times og USA Today Bestseller forfatter. Hun er fra Virginia, USA, og skrev sin først roman i år 2000. Hendes bøger handler oftest om at fortid og nutid fletter sammen, med emner som familie, tilhørsforhold og oprindelse. Hun er uddannet indenfor marketing og bruger sin fritid med manden og sine gravhunde. Her skal jeg besøge det farverige eksotiske Marokko.

Håbet ved verdens ende af Fiona Valpy

Nummer 1 bestsellerforfatter der har solgt millioner af bøger oversat til mere en 30 sprog. Hun er englænder, men har boet i Frankrig og Skotland, som begge er store inspirationskilder til hendes bøger. Hun inspireres af stærke kvinders historier fra anden verdenskrig, som beriger historierne med stemningsfulde fornemmelser. På denne sidst tur skal jeg både til Normandiet i Frankrig og Casablanca i Marokko.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Junimål