Hittebarnets historie af Pam Jenoff

Hvad stiller man op med hæmorider?

Annonce

Der kan være flere årsager til, at du når til den konklusion, at du har denne lidelse. Heldigvis er det ofte nemt at komme problemet til livs. Det kræver naturligvis bare, at du ved, hvad du rent faktisk skal stille op med det. Og for at være hjulpet lidt bedre på ved kan du læse med her. Her kan du nemlig finde mere information om hæmorider.

 

Brug håndkøbsmedicin

Det er faktisk muligt at få håndkøbsmedicin til dette problem. Hvis du derfor ved, at det er lige netop det, du lider af, så kan du blot gå på apoteket for at få enten en gel eller salve til at løse problemet med.

 

Hvad er symptomerne?

Hvis du endnu ikke er helt sikker på, om det er lige netop det, du lider af, så skal du selvfølgelig først og fremmest finde ud af, om det faktisk er tilfældet. Derfor skal du se på, hvilke symptomer du har, som kunne være tegn på hæmorider.

De hyppigste symptomer vil være:

  • Smerter i endetarmen
  • Opsvulmning ved endetarmsåbningen
  • Blødning fra endetarmen eller i forbindelse med afføring

Det er altså typisk det, du skal reagere på for at vurdere, om det er lige netop dette problem, der er på spil hos dig.

 

Få en lægelig vurdering

Det er dog vigtigt, at du altid får en lægelig vurdering. Uanset om problemet er vedvarende, eller du ikke ser nogen lindring ved brug af tilgængelig håndkøbsmedicin, så skal der nemlig en læge til at sige, præcis hvad dine symptomer skyldes.

Der er flere lidelser, som kan opstå ved lige netop endetarmsåbningen. Nogle vil være ganske ufarlige, men kræver blot anden behandling at komme til livs. Nogle vil dog også være af mere farlig karakter, hvorfor det er vigtigt at sikre, at du får den behandling, du har brug for.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hittebarnets historie af Pam Jenoff