5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i juli

Julibøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra People´s & Ingeborg Rosenvinge//

Der er rigtig mange grunde til at tage en bog med i tasken, på stranden eller i haven, mens du holder ferie. Bøgerne gemmer på store oplevelser, og i flere bøger får man også en rejseoplevelse med. Med forstuvet fod, krykker og kørestol er der ekstra tid til læsning i min ferie. Og det glæder jeg mig til.

Tedyrkerens hustru af Dinah Jefferies

Forfatteren debuterer med sin første bog på dansk, og i bagagen har hun et hav af gode pladseringer på diverse hitlister i flere lande. Hun blev født i Malaysia, flyttede til England som 9 årig, og mistede sin søn, da han var 14 år. Så hun har om nogen oplevet noget. Jeg er sikker på, at det bliver en skøn læseoplevelse, for bagsideteksten lyder meget lovende.

Karriere med ånd og hjerte af Erick Thürmer & Isabelle Laurés

Jeg elsker at læse bøger om ledelse, og især hvis det omhandler anderledes og god ledelse. Jeg har anbefalet Erick Thürmers første bog her, og blev selvfølgelig ret glad for at få tilbudt hans nye bog, som handler om ledelse med spirituelle redskaber. Jeg tror ikke, at jeg er spirituel, men jeg finder det bestemt interessant, og derfor glæder jeg mig også til at læse denne bog.

Hvad skal du læse i juli?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i juli