5 bøger du skal læse i din sommerferie

Karriere med ånd og hjerte af Erick Thürmer & Isabelle Laurés

//Reklame – Anmeldereksemplar fra Ingeborg Rosenvinge//

Jeg elsker at læse bøger om ledelse, og især hvis det omhandler anderledes og god ledelse. Jeg har anbefalet Erick Thürmers første bog her, og blev selvfølgelig ret glad for at få tilbudt hans seneste bog, som handler om ledelse med spirituelle redskaber. Jeg tror ikke, at jeg er spirituel, men jeg finder det bestemt interessant, og derfor glæder jeg mig også til at læse denne bog.

Isabelle er spirituel rådgiver, og har guidet Erick Thürmer personligt og i hans stilling som administrerende direktør for Thürmer Tools. Isabelle har lært Erick, at han igennem bøn og meditation, vil finde sin indre styrke, og at ting så vil begynde at ske for ham.

Erick har omstøbt sin oldefars virksomhed til en digital forretning. Et 3D patent og en app har ændret produktionsprocessen i virksomheden. En teknologisk udvikling som eksperter mente var virksomheden død, men nu er blevet virksomhedens fremtid.

Isabelle og Erick ønsker at guide og vejlede andre til at få deres drømme til at gå i opfyldelse. Med 10 spirituelle redskaber bliver du guidet til at realisere dit livsformål og højeste potentiale.

Havde jeg læst denne bog for 2 år siden, er jeg ikke sikker på, at den havde sagt mig noget. Men de seneste år, er jeg begyndt at finde det spirituelle ret interessant, og derfor blev det også en anderledes og spændende læseoplevelse, som satte mine tanker igang.

Lige nu er jeg selv et sted i mit liv, hvor jeg drømmer for vildt om, at de ønsker, og mål jeg har, går i opfyldelse. Både på det personlige plan, men også arbejdsmæssigt. Hvilket jo står i tråd med alt hvad denne bog handler om. Og nu er jeg blevet endnu mere nysgerrig på at lære mere om det spirituelle.

Isabelle har lært Erick at arbejde ud fra devisen om, at det du tror på, ønsker og ser for dit indre blik, skal du be om, og så vil det ske. Du skal sige det igen og igen, og tro på at det lykkedes for dig. Og det er lykkedes for Erick og Thürmer Tools, at nå derhen hvor Erick gerne ville have virksomheden. Med Isabelles hjælp og Ericks mavefornemmelse, er Thürmer Tools blevet lige som ønsket.

Erick stod i sit livs krise, og tænkte at tro og spiritualitet, var den eneste vejen frem. Han udskiftede sin gamle bestyrelse, som kun var mænd, med kun kvinder, hvor bestyrelsesformanden (Isabelle) var en spirituel vejleder. Det har resulteret i en succesfuldt virksomhed, og et tæt venskab med Isabelle.

Erick vil gerne skabe glæde, formål og altid se det positive. Han vil gerne skabe lykke i virksomheden og for de ansatte, sig selv og sin familie, og det er lykkedes med Isabelle ved sin side.

Jeg er vild med det, som Isabelle og Erick har fået skabt i virksomheden. Deres tilgang til medarbejderne, som i min verden er det vigtigste i en virksomhed, og hvordan de lever deres liv. Det kunne mange ledere lære af.

Husk, at det aldrig er for sent, at be om det du ønsker dig♥

Karriere med ånd og hjerte af Erick Thürmer & Isabelle Laurés ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 bøger du skal læse i din sommerferie