Bøger Luca har læst, og kan anbefale.

Smoothie med banan og jordbær

Jeg er sådan en, der aldrig kan spise morgenmad, altså jeg kan slet ikke få noget ned. 1 time efter jeg er kørt hjemmefra, bliver jeg så sulten, at jeg ikke kan tænke på andet. Så uanset hvad bliver jeg nød til at spise/drikke noget. Jeg kan til gengæld godt få en smoothie ned, så det må være vejen frem, og jeg har nu ledt efter en lækker udgave, som både indeholder grønt og protein. Det findes mange forskellige, og jeg kan ikke finde en, der lige passer til min smag, så indtil videre bruger jeg denne, som jeg synes smager fantastisk.

Til 2 glas eller en vandflaske 0.5 L

  • 1 banan
  • 1 håndfuld frosne jordbær
  • 1 spsk kakaonips
  • 6 mandler
  • 2 dl mælk

Blend det hele sammen, og din smoothie er klar.

Har du en opskrift på en lækker smoothie med grønt og vegetarisk protein, så send den gerne min vej.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøger Luca har læst, og kan anbefale.